Sistemska administracija

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in poglobljenega razumevanja delovanja računalniških sistemov vam lahko ponudimo znanja s področja večine različnih sistemskih okolij kot so Linux, Unix, BSD, Microsoft,.., tako za posamične postavitve kot za visoko razpoložljive postavitve v gručah.

V razvojnem ciklu pokrijemo vse korake od načrtovanja, namestitev do vzdrževanja in spremljanja produkcije vključno s pomočjo uporabnikom.

Primeri implementacije naših priljubljenih sistemskih rešitev

OMNIA8 SERVISI – visoko razpoložljivi servisi (poštni, spletni, podatkovni, virtualni strežniki, oblak,…) brez licenčnine saj se poslužujemo odprtokodnih operacijskih sistemov kot so Linux, BSD sistemi.

OMNIA8 FIREWALL – požarne pregrade.

OMNIA8 NADZOR– nadzor delovanja omreženih storitev in okolja.

Razvijanje informacijskih sistemov praviloma poteka skozi naslednje faze:

V začetni fazi najprej analiziramo in proučimo obstoječe stanje sistema ter opredelimo poslovne, informacijske in tehnološke zahteve. Analiza predstavlja osnovo za dogovor med naročnikom in izvajalcem.

Izdelamo načrt zgradbe sistema glede na zahteve opredeljene v fazi analize. Ta faza zajema načrtovanje programskih modulov.

Določimo funkcionalnosti, ki naj jih sistem podpira.

izdelamo ustrezen model z vsemi funkcionalnostmi.

Programiramo in kodiramo sistem. Izvedba zajema dejansko postavitev načrtovanega informacijskega sistema ali njegovih delov.

Testiramo celoten sistem glede na začrtano infrastrukturo.

Vse uporabnike poučimo o uporabi informacijskega sistema.

Po končanem projektu se naše sodelovanje šele dobro začne saj za vas vzdržujemo celoten informacijski sistem.

Z nami lahko stopite v stik takoj. Kontaktirajte nas preko kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo svetovali kaj je najbolj primerno za vas. Veselimo se sodelovanja z vami.

Oddaj povpraševanje

Zaupajo nam